logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Trainingen op uw schoollocatie

De training en begeleiding rond Teach Like a Champion kan goed aansluiten bij een traject rond datagestuurd en opbrengstgericht werken, of bij een traject rond het verbeteren van leerkrachtvaardigheden of het versterken van het werken met een instructiemodel.

Uw traject start met een intakegesprek om de beginsituatie te bepalen. Samen met u bespreken we de invulling van het traject.

Basistraject
Een basistraject voor een schoolteam bestaat uit drie tot vier trainingsbijeenkomsten Uw team wordt dan getraind in de belangrijkste basistechnieken. Om ervoor te zorgen dat de technieken goed worden ingezet, zijn er klassenconsultaties mogelijk. Een basistraject kan op maat worden uitgebreid. Scholen die verder de diepte in willen kiezen veelal voor een tweede of zelfs derde Teach-jaar.

Teach Like a Champion en EDI
Werkt u op school al met het Expliciete Directe Instructie (EDI) model en bent u benieuwd naar de samenhang met de 62 technieken om leerlingen te laten excelleren uit Teach Like a Champion 2.0? Wij zetten graag uiteen hoe het EDI lesmodel zich verhoudt ten opzichte van deze technieken.
Lees meer (pdf)

Update workshops Teach 2.0
Bent u al enthousiast over Teach? En bent u benieuwd wat Teach 2.0 voor uw team kan betekenen? Teach Like a Champion 2.0 bevat veel nieuwe ideeën, inzichten en technieken. In een inspirerende teamgerichte workshop van anderhalf uur geven we u daar in vogelvlucht een goed beeld van.
Lees meer

José Pijpers-Fila, directeur RK basisschool de Rozenhorst over de Teachtraining:
‘Adviseur Robert Jacobs heeft het team geïnspireerd en gemotiveerd om Teach Like a Champion succesvol in de praktijk te brengen.  De samenwerking is door ons als zeer positief ervaren, dankzij de kennis, bezieling en betrokkenheid van Robert.’

Wilt u aan de slag met uw team? Neem contact op via teachnederland@cedgroep.nl.